Het evenement

Op zondag 20 oktober staat de 3e editie van de Loop Esch Door op de agenda. Een hardloopevenement in en rondom het centrum van Tubbergen en de beruchte Tubbergse Esch. Een flinke sportieve én gezellige uitdaging!

De initiatiefnemers zijn een aantal fanatieke hardlopers. Het idee om een loop te organiseren dwaalden al langer door de hoofden van deze lopers en samen met de organisatie van het Oktubberfest hebben ze in 2022 de handschoen opgepakt. Door deze samenwerking kan het hardloopevenement en het Oktubberfest elkaar versterken in de faciliteiten en organisatie om er samen een sportief én gezellig weekend van te maken!

Missie

Onze is missie is het realiseren van een hardloopevenement dat gewaardeerd wordt door een sfeervolle ambiance in het centrum, het fraaie landschap en het uitdagende parcours. Wij kennen geen beperkingen: iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één van de hardloopevenementen, de G loop of de wandelroute. Met dit evenement willen wij hardlopers en wandelaars stimuleren om er nóg vaker op uit trekken, of het nou hardlopend of wandelend is, alleen of in een groep, iedereen kan mee doen!
Heb jij ideeën hoe we dit evenement nog sportiever en aantrekkelijker kunnen maken? Laat het weten!

Foto evenement 2