BEN JIJ DE BESTE VERLIEZER VAN TUBBERGEN?


LOOP ESCH DOOR PRESENTEERT NEDERLANDS MEEST WAARDEVOLLE MASTERCLASS: DE BESTE VERLIEZER!

Dé meest energieke Masterclass komt naar Tubbergen! Het eerste jaar van het running event Loop Esch Door was een groot succes. Nú, al in het tweede jaar, gaan wij iets unieks doen: samen met inspirator en Bestseller Auteur Henk-Jan Koershuis roepen wij alle inwoners van Tubbergen (en omstreken) op om De Beste Verliezer van Tubbergen te worden. Op 1 juni gaat het gebeuren. In 't Oale Roadhoes. Scoor hier direct jouw ticket!

Als organisatie willen we niet alleen een dijk van een wedstrijd ook in 2023 weer neerzetten: we willen ook een mooie bijdrage leveren aan een gezonder en mooier Tubbergen. Henk-Jan is als geen ander in staat dit bij jou los te krijgen. Dáárom bieden wij deze gave Masterclass aan.

De Masterclass was al te zien in alle 12 provincies en zelfs in vele Theaters. 90-90-90 wordt gezien als Nederlands meest waardevolle Theatershow. hoe je in 90 minuten tijd, de kans voor 90% kan vergroten om de leeftijd van 90 jaar te bereiken. Doe je niet mee aan Loop Esch Door? Maar wil je wél gezond(er) leven? Dan is dit jouw kans om de meest gave Masterclass van Nederland bij te wonen.

Met vólle energie, bevlogenheid, passie die van het podium spát en de humor die niet ontbreekt. Inspirator en Bestseller auteur Henk-Jan Koershuis neemt je voor eens en voor altijd mee in de wereld van Voeding, Beweging, een Positieve Mindset en... Gedragsverandering. Na het verlaten van de Masterclass wíllll én gá je voor eens en voor altijd die heerlijke gezonde stappen maken. Ze maken onderdeel uit van je leven. Op weg naar de 90 jaar. Mínimaal.

En wellicht raak je zelfs gemotiveerd om aan die gave Loop Esch Door run deel te nemen. Dat is en blijft lekker vrijblijvend en jouw eigen keuze.

Scoor hier je tickets!

Check meer info op de website De Beste Verliezer!

Foto 2